Cool kidz børneshampoo

Sponsoreret


Du kender dem garanteret. Cool kidz der laver hårprodukter til børn. De steder jeg har mødt dem online er de altid blevet skamrost. Har aldrig set en negativ kommentar om deres populære produkter. Så det er ingen hemmelighed at mine forventninger var ret høje.

Mit første møde med deres shampoo var til Ciff kids hvor jeg troede at den duftede af slik. Efterfølgende gav jeg dem en lille undskyldning fordi jeg havde forvekslet deres ananasshampoo med slikduft. For efterfølgende at få at vide at det altså faktisk var deres bananshampoo jeg duftede til. 🙂 Pinligt altså. Sådan kan man jo også starte et nyt samarbejde med et firma. Flot Camilla. Men de søde søde folk bag Cool Kidz kunne heldigvis stadig se potientiale i Drengestreger trods min dobbeltbommert.

Drengene har lige skrubbet sig rene med deres bananshampoo, som jeg selvfølgelig slet ikke er i tvivl om dufter af banan nu vi har prøvet den i nogle dage. Om ikke andet så er begge drenge i hvert fald ikke i tvivl om duften. Det er en rigtig frisk og naturlig duft. Den giver hverken hovedpine eller kvalme som nogle dufte godt kan have tendenser til. Så den er klart til at leve med.

Elias fik lidt sæbe i øjnene og sagde at det overhovedet ikke sveg. Min meget positive dreng påstod faktisk at det var ligesom at få banan i øjnene, som i at det skulle være en behagelig oplevelse. Men om det er behageligt at få banan i øjnene kan jeg ikke bekræfte. Men han var i hvert fald meget mere rolig end han plejer når der er sæbe i øjnene.

Ikke kun for børn

Jeg fandt desuden dette indlæg om sulfater og Cool kidz hos Gylp og Glamour (som jeg desuden kun kan anbefale at følge). Rigtig godt indlæg og virkelig relevant.

Personligt kæmper jeg ret meget mit eget hår. Det er ret ødelagt efter to graviditeter og min hovedbund er blevet helt smadret efter min korte periode med hårfavning. Jeg har mega tykt hår. Så tykt så jeg ikke kan gå til frisøren uden at mindst tre andre frisører lige skal se, mærke og snakke om mit tykke hår. Det får derfor ikke særlig meget luft til hovedbunden efter jeg har været i bad. Jeg ved godt at de fleste kvinder overhovedet ikke har ondt af mig når jeg snakker om mine problemer med mit tykke hår. Men ja der følger en del issues med at have sådan en manke. Sulfater er normalt no go for mig. Men efter Gylp og glamours indlæg, gjorde det mig nysgerrig efter at prøve Cool kidz shampoo på mig selv.

Og det hjalp faktisk lidt. Ikke lige så meget kløen i hovedbunden som før.. Duften af banan bemærkede jeg faktisk overhovedet ikke da shampooen først var skyllet ud.. Normalt kan jeg slet ikke holde ud at have vasket hår uden at bruge balsam. Håret plejer at blive helt stift og kruset når jeg ikke bruger enten balsam eller hårkur. Men brugte ikke balsam denne gang og håret er slet ikke så stift og kruset som det ellers ville være. Det er selvfølgelig ikke super blødt. Men det er til at holde ud og det er for mig en virkelig stor ting. Så jeg kunne sagtens finde på at bruge Cool kidz til mit eget hår en anden gang. Måske jeg skulle prøve deres balsam også..


For at sætte prikken over i’et kom jeg til at stave til Cool kidz med S i stedet for Z.. Og først opdage det efter ungerne havde indtaget en stor del af bananerne. Det har vidst ikke lige været min uge i sidste uge.

Jeg er ret positiv over vores test af Cool Kidz shampoo. De laver desuden flere andre produkter som f.eks en forebygning imod lus og en tryllecreme der hjælper til filtret hår. Det er nogle lækre produkter og jeg forstår godt den massive ros de får alle steder. For de lever helt op til mine høje forventninger. Du kan købe Cool kids lige her hvor du også kan læse mere om dem.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Susanne Nørrelykke Petersen says:

    Haha, har du overvejet at stikke en banan i øjet på Elias, bare for at han kan sammenligne :p .
    Kunne være at jeg skulle overveje at købe en af deres shampoo´er, lige nu bruger min datter en skod shampoo fra Tyskland, fordi at den dufter af tyggegummi, den gør intet godt for hendes hår, altså udover at hun ikke nægter at vaske det… Heldigvis har jeg en leave in balsam og en wet brush, og så kan håret sagtens redes igennem uden problemer 🙂 .

Skriv et svar