Cirkus summarum 2014

20140718-193535-70535912.jpg

Cirkus Summarum. Der er altså noget særligt ved det. Direktøren, bamse, Bruno, Hr. skæg og alle de andre. Vi har været afsted siden 2011 og det er blevet sommerens vigtigste oplevelse lige siden, for både børn og voksne.

Cirkuspladsen er som altid åben to timer før showet.OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og selvom vi forsøger at planlægge så godt som muligt, så er to timer aldrig helt nok for os. Vi kunne sagtens bruge 3-4 timer på cirkuspladsen. Der var lidt ændringer på pladsen i år og det er med stor ros herfra. Pladsen føltes større og mere overskuelig Madteltet er nu lavet til madvogne og der er blevet mange flere siddepladser på pladsen.

På en drengeblog som denne er bliver jeg nødt til at nævne den ekstra detalje ved toiletterne. Et lukket område med pissoir til både voksne mænd og små drenge. Oliver og Elias syntes det var sejt at der kun var adgang for drenge. Rigtig fint og giver forhåbentlig lidt mindre kø på toiletterne.

Skattejagten var ret populær blandt vores drenge og deres kusine. Der blev samarbejdet rigtig fint om at finde alle fem poster.

Den sejeste forlystelse er uden tvivl Ja-det-må-du-godt forlystelsen. Med indgang igennem en vaskemaskine, kommer du ind til et paradis af ting man aldrig må derhjemme. Men i Cirkus summarum må du gerne. Her må du gerne løbe igennem vasketøjet. Du må gerne sprøjte vand på en ipad. Du må svinge dig i lamperne, hoppe i sofaen og danse på sofabordet. Det var en sjov og genial forlystelse, som virkelig viser hvorfor Cirkus summarum og Ramasjang altid forstår hvor fedt det er at være barn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cirkus Summarum taskerne
Hvert år plejer drengene at få hver deres taske hvor der er forskellige ting i. Også her vil jeg gerne rose dem stort. Nogle af de tidligere år har indholdet været lidt ringe prisen taget i betragtning. Men det kan man bestemt ikke sige i år. Det har gjort en kæmpe forskel at de har skiftet den meget søde slikpose ud med dem de bruger nu. Mængden af slik er passende og kvaliteten er også meget bedre end det ekstremt søde slik de brugte for nogle år siden. I år var der desuden også en aktivitetbog og farveblyanter. Farveblyanterne er gode og tykke. Også her føler man som forælder, virkelig at man har fået noget for pengene. Oliver havde så desværre trukket nitten da der kun var blå og grønne farver i hans. Som vi først opdagede da vi kom hjem. Men jeg tror han bare var uheldig, for Elias havde mange forskellige farver i.

Bestemt intet i tasken hvor jeg tænkte billigt skrammel. Du får desuden det overnævnte også tatoveringer, Cirkus summarum sugerør  og en flaske kildevand med i tasken.

98950579Forstillingen var fantastisk. Fra skønne Rasmus Bjerg trådte ind i manegen gik der ikke længe før både børnene men også jeg selv sad med det største smil og sommerfugle i maven. Cirkus Summarum gør altså noget ved en. Der var som altid ikke sparet på detaljerne og der skete hele tiden noget flot, sjovt eller uventet i manegen.

Oliver blev rørt af handlingen og hvad der nu skulle ske med Bamse. Selv fik jeg ikke samme wow følelse omkring handlingen som jeg har fået de andre år. Selvom jeg havde besluttet mig ikke at hænge i min skuffelse over at Jacob Riising ikke er med i år, så kunne man især i andet sæt mærke hans mangel. Der manglede at han kom frem i bikini. Ligesom der manglede hans spydige kommentarer til Big bandet. På samme måde som jeg synes Sebastian mangler. Fordi han er Sebastian. De to mænd giver altid Cirkus summarum et eller andet ekstra.

 

Når98971273 det er sagt så var forestillingen en skøn oplevelse. Der var et hav af gode sange. Både de velkendte og nogle nye. Artisterne var alle fantastiske og var alle med til at skabe godt humør. Vi glæder os meget til showet kommer på dvd til vinter. Har du ikke sikret dig billet til Cirkus summarum, kan du nå det endnu. Klik ind lige her og læs meget mere.

 

 

 

 

98975454

Det her er en af mine ynglingsscener. Danse børnene var så søde i deres udklædning som ramasjang skurke. 

98981850

Alle billeder af artisterne er lånt i samarbejde med DR og Cirkus Summarum. De resterende billeder er Drengestregers egne.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar