Ciff kids – Katvig SS15

Man kan ikke være på Ciff kids uden lige at skulle lure på SS15 hos Katvig. Jeg kan i hvert fald ikke. Jeg har med stor interesse fuldt Katvigs udvikling siden Oliver var baby (2007). Ikke kun med deres tøj, men også hele udviklingen med at gå forrest i kampen omkring at gøre tekstilbranchen bæredygtig. Vigga Svenson den tidligere ejer af Katvig har været stort inspirationskilde for mig. Jeg har været til 3 foredrag med hende i Katvigs kontor. Som var utroligt lærerigt og en kæmpe øjenåbner omkring tekstilbranchen. Du kan se meget mere af min Katvig afhængighed lige her.

Derfor er det med stor interesse at jeg er glad for at kunne følge den nye udvikling efter Joha har overtaget Katvig efter de gik konkurs. Jeg har før skrevet om Katvig efter Johas overtagelse. Det kan du læse om lige her. Joha har lavet lidt ændringer efter overtagelsen. Blandt andet er Katvig ikke længere GOTS mærket, hvilket jeg personligt er ret ked af. Til gengæld er det meste af deres tøj blevet markant billigere, fordi Joha producere på deres egne fabrikker.

Katvig er begyndt at komme frem med et nyt print i form af en fugl. Det synes jeg faktisk de har gjort ret godt. Den er stadig i Katvigs stil og kan sagtens bruges af både drenge og piger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sommeren 2015 kommer badetøjet i blå, rød og hvide farver. Den røde farve gør det super lækkert og anderledes end hvad jeg normalt ville sætte sammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Oliver og Elias drukner i blåt og grønt tøj. Alligevel bliver jeg ved med at købe det, for der er bare så mange lækre ting i de farver. De nye striber fra ss15 er bestemt ingen undtagelse.. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar