Bring design i legetøjskassen – træklodser fra Hay og Areaware

Elsker du lækkert design og populære mærker? Så vil du med garanti falde for disse skønne træklodser til børneværelset (eller hvor man synes de passer ind). Klodserne giver anledning til at sætte finmotorikken i spil og samtidig fantasien. De er i flotte farver og mulighederne er nærmest uendelige, hvad man vil bygge ud af dem. En Super idé til barselsgave eller dåbsgave.

De fede klodser fra Areaware kan du købe lige her. Jeg synes de er sjove på grund af den utraditionelle form. Det giver en lille ekstra udfordring, frem for de traditionelle firkantede træklodser.

AREAWARE_Balancing_Blocks_multi

De fine klodser fra Hay giver mit indre legebarn lyst til at fylde hele stuegulvet med dem og bygge flotte mønstre eller en kæmpe by med mange huse og labyrinter. De lægger tæt op af den typiske stil Hay kører efter i deres produkter. Og jeg er helt sikkert fan. Klodserne fra Hay kan du købe lige her

Wooden-Wonderland

Har du én favorit?

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar