Børst dine tænder på abonnement

Reklame


De fleste af os ved det jo egentlig godt. Det med at tandbørsten bør blive skiftet hver 3. Måned. Men hånden på hjertet hvor mange af jer holder helt ærligt styr på hvor gammel jeres tandbørste er? Jeg er i hvert fald dårlig til det. Jeg plejer at skifte tandbørsten ud når den er tilpas pjusket at se på og bilder mig selv ind at det nok passer meget godt med de 3 måneders levetid. 

Men det har firmaet Webrush lavet om på. De sender nemlig hver 1,2 eller 3. Måned nye tandbørster til dig og din familie. Jeg er ret vild med konceptet. For det første fordi jeg generelt bare er fan af ting der gør hverdagen nemmere. Men især fordi der også er tænkt på miljøet. Tandbørsterne er lavet af Bambus i stedet for plastik. Intet er overladt til tilfældighederne. Designet er lavet, så tandbørsterne ikke suger vand op som evt måtte være i bunden af tandkruset. Og der er forskellige antal prikker bag på tandbørsten, så du nemt kan se hvilken der er din, når den står sammen med flere ens tandbørster. Alt du skal huske er hvor mange prikker din tandbørste har. Ikke meget anderledes end at huske hvilken farve din tandbørste har. 


Den eneste ting, som jeg var lidt skeptisk omkring, var hvordan det føles at have en træpind i munden. Første gang var en smule mærkelig, men efterfølgende tænker man faktisk ikke over det. Til gengæld har jeg erfaret at det er umuligt at tage en pæn selfie imens man børster tænder. 😂 Og nej jeg afsløre ikke hvor mange billeder der blev kasseret, før nedestående blev valgt. Men jeg siger, lad os stå sammen om at skifte den traditionelle plastiktandbørste ud med en af Bambus. En tandbørste koster sølle 29 hos webrush.dk. Så her kan alle være med. Du kan finde mange flere oplysninger omkring Webrush lige her

Et lille tip:

Hvis du ønsker at gå længere i kampen imod plastik, kan du gratis hente appen Beat the mikrobead, hvor du kan scanne din tandpasta (og andre skønhedsprodukter) for om den indeholder mikroplast. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

 1. Bettina says:

  Det lyder godt nok smart med sådan en bambus-tandbørste, hvor der er blevet tænkt på miljøet. Sådan en tandbørste vil jeg da kraftigt overveje selv at prøve 🙂
  Ved du, om der udover miljøet også er blevet tænkt på produktions-forholdene?
  Mange hilsner
  Bettina

  • Camilla Maria Andersen says:

   Undskyld, jeg ser først din kommentar nu. Så vidt jeg har forstået er der tænkt på det ned til mindste detalje. Deres argument for at bruge bambus er blandt andet at den ikke kræver sprøjtegift og deres emballage skulle også være miljøvenligt. Du kan evt klikke i linket, der skriver de selv meget mere om det.

Skriv et svar