Børneløb – Pjerrotløb på Bakken

Vi elsker motionsløb herhjemme. Både børnene og jeg selv. Det første børneløb vi skal til er pjerrotløbet på Bakken. Det er første år drengene skal deltage i det løb. De har aldrig besøgt Bakken før og har ingen anelse om hvem Pjerrot er. Jeg selv har ikke været der siden jeg var barn, så jeg er spændt på at komme tilbage.

I pjerrotløbet kan der vælges i mellem tre distancer på 1,3 eller 5 km. Det er selvfølgelig tilladt at have en voksen med gratis hvis barnet ikke er trygt ved at løbe alene.

Det hele sker i den kommende weekend, søndag den 4/5 fra kl 10. For at tilmelde dit barn skal du bare trykke lige her, hvor du også kan læse meget mere om løbet
Skal i med?

Løbet sluttes af med en koncert med Katrine fra lille nørd der giver den gas på scenen.

20140429-162157.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar