Bobles lækkerier til børneværelset

Sponsoreret

Babyhome har masser af lækkerier til børneværelset og det er nemt at finde flotte farver der matcher hele vejen igennem. Elias har været med til at vælge sine farvoritter fra Babyhome og især køkkenet synes han var mega sejt. Selv er jeg vild med farvesammensætningen på det. Det vil være så sejt både på et drenge og et pigeværelse. Der udover valgte han selvfølgelig også børnemøbler fra Bobles, som der er den ultimative klassisker på børneværelset. Det er de selvfølgelig også herhjemme. Selv er jeg vild med den lille bogkasse, der passer lige til Pixiebøger i størrelsen. Den er super fin både stående på hylden eller hængende på væggen.

2015-01-13 23.16.36

Vi har ikke så mange Bobles herhjemme endnu. Men af dem vi har bliver de brugt flittigt til alt lige fra leg til hjælperedskaber i hjemmet. Der er ikke noget at sige til at Bobles er en klassiker der er kommet for at blive. Donuts som på billederne herunder og rullebrættet er blandt nogle af Elias ønsker til fremtidige Bobles der skal hjem til hans samling. Jeg ærgre mig lidt over at vi ikke brugte dem mere herhjemme da drengene var babyer. For det er vildt så mange seje forslag der findes på hvordan baby kan blive aktiveret af produkterne. så kan det godt være at nogle Bobles produkter er ret dyre. Men til gengæld kan de også bruges hele barndommen igennem og kvaliteten er derefter.  Jo større samling man har af børnemøbler fra Bobles, jo sjovere bliver legen.

ani2 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar