#Bloggeradvent og konfektdag

Nedenstående omtale er en gave i #Bloggeradvent. Læs mere om hvad det betyder længere nede. Det er ikke decideret reklame, men en lille leg og det er derfor noget jeg har fået, for aftale om indlæg. 

Hele weekenden har på trods af at vi har været børnefri været virkelig Crazy og en smule stressende. Jeg i kan hvert fald virkelig mærke trætheden nu hvor ugen for alvor er slut. 1. Søndag i afvent har jeg afholdt sammen med min skønne familie. Derfor har jeg først nu haft rigtig tid til at blogge om den første bloggeradvents-dag.. 

Min mor har siden Oliver var lille arrangeret konfektdag op til jul, hvor hun samler min bror og jeg og vores påhæng der nu må være i form af kærester og børn. Det er super hyggeligt og der bliver lavet virkelig meget konfekt og gode fremtidige minder.. Jeg er fan.. Drengene fik desuden en pakkekalender, en Haribo kalender og en stor pose slik med hjem hver, så jeg tænker ikke de kommer til at mangle noget i meget langt.. 

I dag var desuden dagen hvor jeg endelig kunne åbne første gave i denne her #Bloggeradvent jeg deltager i. Det går i korte træk ud på at jeg har fået gaver af Mettedoctor.dk til omkring 25kr stykket.. og jeg har lige ledes sendt adventsgaver til en anden blogger nemlig Gnuffi for ca samme beløb. Det er en super måde at lære nye blogs at kende på. Der er nemlig intet krav om læsertal, så alle kan være med. Det er fedt, for en blog med få læsertal er jo ikke nødvendigvis en dårlig blog. Så det synes jeg er super fedt. 


Jeg var altså ret spændt på gaven fra Mette. For den er ret stor og i en form der var helt umulig at gætte. Inden i gaven var der 4 super fine lysestager med tal på.. Så de fint kan bruges som adventskrans og for mit vedkommende en ekstra adventskrans.. desværre var det ene tal faldet af, så det skal jeg lige have sat på plads i morgen. Jeg kan aldrig få for mange fyrfads lysestager, så de skal helt sikkert nok blive brugt. Tusinde tak for gaven Mette. Jeg er jo så heldig at Mette har givet mig en ekstra gave med, så jeg vender tilbage med bloggeradvent allerede på torsdag, hvor jeg må åbne næste gave. Jeg føler mig i den grad forkælet. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Juletid.

4 comments

  1. Mizzepii says:

    Sikke nogle fine lys 🙂
    Og en ekstra gave. Hvor hyggeligt. Er spændt på at se hvad det er 😀

    Håber du havde en god 1. søndag i advent igår <3
    Mvh. Mie, Mizzepii.dk

Skriv et svar