Beskidt overtøj og lege med maden

Egentlig ikke fordi jeg har så meget på hjertet i dag. Ville bare lige kort vise min dag i billeder.

Kender du det med at man henter sine drenge i børnehave og SFO og så ser deres jakke sådan her ud? Sjovt nok så er både flyverdragt og skibukser helt rene.

20140206-165445.jpg

Og så kom jeg til at lege med maden igen i dag. Skulle lige prøve at lave en svane 😉 hvad synes du? Man kan altid sprøjte lidt citronsaft på, så bliver den ikke lige så hurtigt brun i det.

20140206-165736.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar