Beau loves fedt børnetøjsmærke

Jeg er faldet pladask for det engelske børnetøjsmærke Beau loves. Mærket har eksisteret siden 2010 og minder lidt om stilen fra Bangbang Copenhagen.
Farverne følger tidens trend og tøjet har de fedeste print som også er meget med på denne tids tendenser. Prismæssigt er det ikke meget anderledes end de populære danske børnetøjsmærker. Desværre er der ingen danske forhandler af mærket endnu, men det kan blandt andet købes hos www.kidsen.co.uk som er en populær webshop i Storbritannien. Hvad synes du? Er tøjet noget der vil være et hit hos dine børn? Du kan læse meget mere om mærket lige her

20140210-105219.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar