Batman, Avengers superhelte drengefødselsdag

Jeg har aldrig forstået hvorfor folk helt frivilligt vælger at have savsmuldstapet. Indtil i dag. Jeg er blevet ramt af influenza og har siden jeg afleverede mindstemanden i morges, ligget og kigget ind i en dødsyg hvid gipsvæg. Hvis den havde været med savsmuldstapet, kunne jeg i det mindste ligge og kigge på mønstre. Ja I kan nok høre det er dybe tanker jeg har haft i dag. Hehe.

Vi har holdt den vildeste superhelte fødselsdag. Og jeg glæder mig rigtig meget til vise jer de seje billeder. Men jeg kan slet ikke overskue det midt i min selvmedlidenhed lige nu. Derfor får i lige et lille sneak peak fra fødselsdagen.

Jeg havde ledt Google tyndt for at finde paptallerkner og servietter med avengers og batman. Men det var helt umuligt at finde en dansk side.
Lige indtil jeg fandt ud at at The fairytale company havde nogle. Det var simpelthen perfekt. Vi havde både duge, tallerkner og servietter til fødselsdagen. Og det var utroligt populært.
Du kan købe det hele lige her

20140708-153637-56197925.jpg

Jeg lover at skrive meget mere om det snart.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar