Vi tester – Badevægt til smartphone

Denne gang vil jeg fortælle om et produkt til dig og ikke dine drenge. Eller måske hele familien. Er du fast læser beklager den stilhed der har været på bloggen. Jeg har været ramt af sygdom. Og så tænkte jeg hvad er mere oplagt at snakke om end helbredet i den sammenhæng 🙂

Jeg har nemlig fået fingrene i denne badevægt Whitings ws-50, takket været coolstuff.dk. Og jeg må sige at den lever op til alle mine forventninger.

20130930-224553.jpg 20130930-084603.jpg

Hvorfor er denne vægt bedre end almindelige badevægte?
Først og fremmest har den en utrolig nøjagtighed med vægten. Og så har den lige alt det ekstra der gør den et must.
Den fortæller dig om du står i ubalance på vægten, hvor meget din fedtprocent er, hvor meget din puls er og ikke også om den fortæller om du trænger til at lufte ud.. Det er så sejt og det fungere 100%

Gemmer alle data på din mobil eller tablet
Som prikken over i’et har de lavet en app hvor du kan se alle dine data. Og sætte mål for hvor meget du vil tabe dig. Men det er faktisk ikke det hele. Den genkender dig hver gang du stiller dig op på vægten. Vi har forsøgt at snyde den og den afslørede os med det samme 🙂

Badevægten kan huske op til 8 personer, så hele familien kan være med.

20130930-212452.jpg20130930-212339.jpg

Jeg vil uden tøven anbefale denne vægt til en værd pris. Den er pengene værd hele vejen igennem.

Du kan købe den på coolstuff.dk lige her hvor du også finder andre sjove gaver

20130930-212831.jpg

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar