Back to Basic

Man hvor har det bare været længe siden. Jeg har ikke været aktiv her på bloggen siden 2017. I tre år har jeg været i tvivl om jeg bare skulle lukke bloggen, eller forsætte. I tre år har jeg trofast betalt til bloggen uden at kunne tage stilling til om den skulle lukkes ned eller ej. Jeg har til gengæld været fuldt fast besluttet at mine børn ikke længere skal være en del af bloggen. De er store nu og det føles bare ikke lige så naturligt nu at skrive om deres liv ud til offentligheden, som da de var små. Især da de faktisk er så store nu, at de i princippet selv ville kunne gøre det, hvis de var interesseret.

Meget har ændret sig på de 3 år jeg ikke har blogget. Jeg har ændret fuldstændig retning og startet på pædagoguddannelsen. Og jeg elsker det. Efter at have haft adskillige kriser omkring, hvad jeg egentlig brænder for og hvilken vej jeg vil gå, så føler jeg mig endelig helt hjemme på denne her uddannelse (dermed ikke sagt at usikkerheden ikke viser sit fjæs ind i mellem). Men alt i alt er jeg virkelig glad for studiet og udvikler mig rigtig meget for hvert modul.

Privat har mine interesser også ændret sig en del siden jeg bloggede sidst. Jeg er måske blevet lidt af en klimatosse og det er så spændende. Kæresten kalder mig skabshippie, selvom jeg så småt er kommet lidt ud af “skabet”. Men altså der er stadig lang vej igen og jeg er langt fra så sej som Neohippie og de andre klimatossebloggere. Jeg elsker stadig beautyprodukter, shopping og generelt at forbruge. Men jeg gør en del små skridt, som jeg selvfølgelig tænker at dele med jer og mine tanker bag, i løbet af de næste blogpost.

Men altså jeg savner at blogge og vil derfor give det en chance mere. Der var mange gode ting ved at blogge og jeg fik bygget nogle ret fede samarbejderskontakter op. Men der var bestemt også ting i bloggernetværket som jeg ikke savner og som var en stor del af min beslutning da jeg valgte at holde pause i første omgang. Men nu ved jeg hvad jeg går ind til, med en breddere erfaring i hvad jeg ønsker at gå udenom og hvad jeg ønsker at forstærke.

Så her er jeg igen. Jeg håber I alle er friske på endnu en omgang.

Et lille PS: Hjemmesidens opsætning er et rod. Det tager tid, men jeg skal lige have fundet min nye blogstil, så kommer der styr på det 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar