Babushka med dyr fra Studio Matryoshka

Til jul tippede jeg om de søde babushkadukker som krybbespil. At dømme ud fra hvor mange der læste og klikkede på indlægget var i vilde med dem. Gik du glip af indlægget kan du finde det lige her. Hos Mimis Circus kan du købe mange flere skønne babushkadukker. Personligt synes jeg de alle er utroligt skønne. De kan både bruges på et børneværelse, men også sagtens i resten af hjemmet. De findes i flere forskellige udgaver, så der er til enhver smag. Uanset om du er til vilde dyr eller seje robotter. Har du en favorit?

Du kan købe dem alle lige her

baus

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar