Appuge – Spil

Jeg tror ikke de mest spillede spil herhjemme er nogen kæmpe overraskelse. De er nogle af de mest populære, så de er sikkert allerede installeret på jeres tablets osv. De fortjener alligevel at blive nævnt synes jeg. For de er gode, populære og nogle af de få apps hvor ungerne ikke mister interessen alt for hurtigt.

Ramasjang

Der er efterhånden kommet en del muligheder i Ramasjangs app. Nyeste er Skrål, som har fået deres egen fane i spillet. Oliver og Elias bruger klart mest Kristian, Bamse og Hr. Skæg… De er evige klassikere.. Selvom Lille Nørd er “uddød” så er de alligevel savnet i appen. De er jo stadig populære, selvom DR mener noget andet 🙂

Google-Play-Heartbeats-2app-store-logo

2014-11-25 10.59.45

Rasmus Klump

Elias er vild med Rasmus klump. Især nyeste opdatering derfra. For nu er det muligt at danse sammen med Rasmus klump. Personligt synes jeg desværre at de fleste af deres ting, som man kan købe inde i appen, er lidt for dyre. Derfor får Elias heller ikke det fulde ud af appen. Men er man ligeglad med den slags er den helt klart en fed app..

Google-Play-Heartbeats-2app-store-logo2014-11-25 11.01.32

 

Alfons Åberg

En rigtig fin app, som især Oliver har spillet rigtig meget (læs gennemført). Spillet er kommet frem i forbindelse med biograffilmen, men kan sagtens spilles også selvom man ikke har set filmen.

app-store-logoGoogle-Play-Heartbeats-2

2014-11-25 11.03.25

Anders And Junior

Endnu super app.. Selvom her er mulighed for at spille, så er det overraskende nok, faktisk det eneste app som mine drenge IKKE bruger den til. De ser de klassiske små film, læser tegneserier og lære lidt om alle figurende i Andeby.
Google-Play-Heartbeats-2

app-store-logo

2014-11-25 11.10.34

Cirkeline

Appen med Cirkeline er egentlig ikke meget anderledes en f.eks. Rasmus Klump Men hun er sød og den er bygget lidt anderledes op. Jeg kan desværre ikke finde den til Andriod.

app-store-logo

2014-11-25 11.11.30

Lego

Lego er geniale til at lave spil. Vi er fan af samtlige af deres spil uanset om det er til tablets eller playstation og nintendo. Både børn og voksne har svært ved at slippe deres spil når vi først er kommet igang. Lego Juniors er bare én af mange super seje spil, som hitter blandt alle børn. Den har fået noget af en opdatering, fra sidst jeg kiggede drengene over skulderen når de spiller det. Det er stadigt et simpelt spil, men med mange flere detaljer (giver det mening?).

app-store-logo

Google-Play-Heartbeats-2

2014-11-25 11.16.54

Minecraft

Minecraft er sindsygt populært. Hvis jeg skal være helt ærlig, så fatter jeg brik af det spil. Måske er jeg bare ved at blive gammel, men har virkelig svært ved at se det fede i et spil, der har dårligere grafik end de spil vi spillede i skolen da jeg var barn. Men altså det ændre jo ikke på at det er mega populært og det helt store hit i blandt de fleste skoledrenge. Oliver har brugt sine lommepenge på spillet, da jeg nægtede at give 50 kr. for et spil til (min) iphone.

Google-Play-Heartbeats-2 app-store-logo

2014-11-26 08.06.00

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar