Advents konkurrence Mallow drengetøj

Sponsoreret

1. Advent er kommet og for mange er julen rigtig gået igang, sådan for alvor. I år har jeg indgået samarbejde med Mallow drengetøj, som vil forkæle jer med lækre præmier op imod jul.

   

Du kan se meget mere om drengetøjsmærket lige her. Personligt er jeg allerede stor fan (og for en god ordensskyld er der intet sponoreret i mine holdninger). Tøjet er super lækkert og virkelig skøn kvalitet. Meget mere om det kommer senere. 

Du kan nemlig i anledning af 1. Advent vinde et gavekort på 300,- til ét stykke tøj fra Mallows webshop. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar med hvem der skal forkæles med tøj, hvis du vinder. 

  
Det kan du gøre i indlægget herunder, samt på bloggens facebookside. En heldig vinder findes på fredag. Så husk at hold øje her på bloggen om du vinder. Husk at du udover facebook også kan følge bloggen via instagram og bloglovin

  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


7 comments

  1. cristina frederiksen says:

    Det ser bare så utrolig lækkert ud – hvis jeg er heldig, så skal min søn Jonathan på 8 år forkæles med nyt tøj

Skriv et svar