Årets Adventskrans af cykelslanger

Jeg er sku nok lidt for kræsen og nørdet når det kommer til julen. F.eks. har jeg i over en måned været frustreret over ikke at kunne finde nogle lys til adventskransen som jeg kunne lide. Hvor nørdet er det lige? Derfor blev lysende til årets adventskrans delvist hjemmelavet. Du kan se hvordan jeg har lavet lysende lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utraditionelt

Da jeg endelig besluttede mig for hvordan adventkransen skulle se ud, udviklede det sig til at jeg ville lave en lidt mindre feminin Adventskrans i år. Så med gamle cykelslanger, lavede jeg en krans, der har fået et råt look, og de kunstige gevirer giver en fed detalje, som matcher lysende. Jeg syntes faktisk at den er blevet ret cool, hvis jeg selv skal sige det. Anderledes og én øjet lige skulle tilvændes. Men nu er jeg vildt glad for den. Hvordan ser jeres Adventskrans ud i år? Se hvilken løsning jeg har valgt til kalenderlyset lige her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Anne Mette says:

    Har en dreng og en mand, som begge er engageret i cykelsport og jagt. De får ikke lov til at se billedet :-). Men hvor er den flot.

Skriv et svar