Året julegave høst

Både drengene og jeg selv blev beriget med massevis af lækre gaver denne jul. På trods af at jeg egentlig ikke synes jeg havde skrevet så meget på min egen ønskeseddel, så synes jeg alligevel jeg fik høstet pænt mange lækre gaver sammen. Jeg skyndte mig at ta billeder af gaverne inden, drengene tog dem alle sammen i brug, så håber jeg har husket det hele 🙂

Oliver havde ønsket sig massevis af Lego, hvilket var tydeligt da han fik hele 9 legoæsker i julegave. Det tog sin tid at samle, men vi kom da i mål 😉

2014-12-25 01.07.49

2014-12-25 21.34.22

Elias fik en masse lækre ting og følte ligesom os andre, sig superforkælet. Han fik masser af hans elskede togbane, som han er storsamler på. En tablet som han har ønsket sig, lige siden Oliver fik en til sin fødselsdag og en natlampe som er stor mangel på værelset. Der blev ryddet godt ud i drengenes ønskesedler, det er helt sikkert. Og kun med enkelte byttere, fordi de var dobbeltgængere 🙂

2014-12-25 21.27.49

2014-12-25 00.53.53

Jeg selv fik masser af lækkerier. Lidt Kahlers som jeg har ønsket mig, en wcpapirholder fra Ferm Living og nyeste bog fra Sophie Kinsella der er min ultimative ynglingsforfatter. Har samtlige af hendes bøger på bogreolen herhjemme. Fik også lækre produkter fra Raunsborg. Et mærke som jeg virkelig kan anbefale. Det er sindssygt effektivt. Og ikke særlig dyrt i forhold til andre mærker. Og så fik jeg selvfølgelig skønne hjemmelavet gaver fra drengene + et billede af Elias fra børnehaven (som jeg selvfølgelig glemte at tage billede af) <3 <3

Unavngivet1

Unavngivet

2014-12-29 18.38.56

2014-12-26 12.30.21

 

Hvad fik I til jul hjemme hos jer???

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar