Åh Influenza din kære stodder – skal du ikke snart væk herfra

Jeg er ekstremt dårlig til at være syg. Jeg bliver semi-mandesyg og har ret ondt af mig selv. Og når det er 500 millioner grader varmt udenfor, så hjælper det altså ikke ligefrem på hverken humøret eller feberen.

Her på nu 5. dagen er min tålmodighed ved at være brugt op. Det går da heldigvis fremad. Igår lykkedes det mig rent faktisk at skrive 4 smsér. Og i dag har jeg endda tændt for både computeren OG musikken. 😀

Både børn og hund føler sig svigtet af min manglende tilstedeværelse. Børnene nok mest fordi jeg har nægtet deres venner adgang før jeg er blevet rask. Teddy er bare generelt misfornøjet med at jeg ikke har kræfter til at lufte ham på de normale tidspunkter, lege vilde lege eller klø ham på maven i længere tid end få minutter.

Her midt i al min ynk, er der lige fløjet en smuk lille blåmejse ind i vores vindue og døde. Jeg sad og så det hele. Det gik så stærkt. Selvom vi har kæmpe vinduer i stortset hele hytten. Så har vi aldrig fundet en død fugl her før. Så at sidde og se det imens det sker var faktisk lidt ubehageligt. Stakkels lille fugl.

Men nu har jeg som sagt fået tændt computeren igen og ikke mindre end 68 ubesvarede mails ligger jeg venter på mig. Plus alle de seje nyheder der deles med jer her på bloggen.

Håber i alle nyder vejret uanset om det er på stranden, på ferien, i haven eller på jobbet.

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. jannie elm says:

    Åh nej god bedring håber du snart er på toppen til at holde ferie med dine to søde drenge og mand 🙂

Skriv et svar