9 skønhedsprodukter der rent faktisk holder hvad de lover


Jeg kunne også kalde listen de beautyprodukter som jeg på ingen måde kan undvære i min samling. For det er hvad det er. Produkter som jeg aldrig har fortrudt købet af, som rent faktisk bliver brugt og som jeg stresser en lille smule over, hver gang de er ved at være tomme. Jeg har på ingen måde erfaringer nok med de mange forskellige produkter der findes på markedet, til at kunne kalde mig decideret beautyblogger. Jeg elsker make up, lækre cremer osv. Men for det første er jeg ikke særlig god til at prioritere mine penge til make up (eller i det hele taget noget andet til mig selv). For det andet har jeg faktisk aldrig været særlig god til at lægge en pæn make up. Jeg er altid hende der lige har mascaraklat siddende eller lign. Sådan er det bare. Men selvom man er skønhedsbloggerens svar på Bridget Jones (og fashionbloggeren for den sags skyld), så synes jeg altså stadig at selv det mindste skønhedsprodukt kan være den vildeste luksus. Men jeg synes samtidig at det er en jungle hvor 9 ud af 10 af produkterne overhovedet ikke opfylder de løfter som de giver i reklamerne. Men der er heldigvis også nogle produkter som i den grad opfylder deres løfter. Som rent faktisk er pengene værd og som jeg på ingen måde ønsker at undvære. 

Inca Pandora Oil er en hårolie som får dit hår til at skinne rigtig flot, gør håret blødt og lækkert og samtidig giver en duft som er du lige trådt ud fra frisøren. Mit hår er stædigt, tørt og i det hele taget altid et stort kaos. Men denne hårolie kan altid redde en dårlig hårdag. Du kan købe den lige her


Karmameju ionic tørbørste er et produkt alle kvinder bør eje. Det er næsten helt skørt med alle de cremer og oiler der findes på markedet. For faktisk gør denne her simple børste alt arbejdet. Jeg har snart brugt min børste i 10 måneder og min hud er næsten babyblød. Jeg kan virkelig mærke en forskel fra inden jeg begyndte på at tørbørste. Der er for nyligt også kommet en tørbørste til ansigtet i Karmameju sortiment. Den har jeg desværre ikke endnu, men jeg skal helt sikkert eje den. Og jeg vil ikke ligge skjul på at jeg virkelig har store forventninger til den. Begge børster kan du købe lige her


Karmameju Konjac Sponge er jo egentlig bare en svamp. Men den er ligesom med deres tørbørste i en virkelig lækker kvalitet og giver overraskende resultater. Jeg bruger min til at vaske mit ansigt med iskoldt vand. Men den kan også sagtens bruges med renseprodukter til. Huden bliver super fin efter brug. Svampen kan købes lige her


Raunsborg håndcreme var det første jeg købte fra Raunsborg. Jeg har prøvet en del gode håndcremer, men ingen af dem har kunne leve op til samme resultat som denne fra Raunsborg. Er du i tvivl hvad den kan. Så læs de utallige kommentare folk altid skriver inde på Raundborgs facebookside. Den er alle pengene værd. Den kan købes lige her. 


Jeg har prøvet næsten alle produkterne fra Raunsborg. Forventningerne var ret høje efter at have prøvet deres håndcreme. Ikke alle forventninger blev indfriet. Men nogle produkter har alligevel levet op til mine høje forventinger og er kommet med på min musthave liste. Raunsborg natcreme er præcis lige så god som håndcremen. Jeg får den lækreste hud, når jeg har overnattet med denne creme i ansigtet. Den kan købes lige her


Raunsborg fodcreme lever også op til mine høje forventninger og holder i den grad hvad den lover. Trods det er en fed creme, så er den hurtigt absorberende og drøj i brug, hvilket alle Raunsborgs produkter faktisk er. Du kender garanteret tricket med at smørre fødderne ind i en god fodcreme, tage strømper på og overnatte med strømperne på. Det er den perfekt opskrift for lækre bløde fødder. Men det overraskede mig meget at med denne metode, fjerne cremen faktisk også hård hud på hælen. Sov med Raunsborg fodcreme og sokker på i 4-5 dage og dine fødder er virkelig pæne og uden hård eller tør hud. Ingen fodfil eller lignende. Nemmere bliver det ikke. Cremen kan købes lige herBenedict Roller lash Mascara
er MASCAREN der kan udrydde et hvert behov for kunstige øjenvipper. Jeg har aldrig rigtig fundet en mascara som rent faktisk opfylder dens løfter. Da jeg første gang prøvede den, var mine forventinger virkelig ikke særlig høje. Men den har virkelig overrasket og giver virkelig fine lange vipper. Jeg kan dog ikke bruge den alene hvis jeg skal have et helt perfekt look. Så ofte bruger jeg en anden mascara først og fuldender looket med denne fra Benefit. Den kan desværre ikke ved online (hvad jeg ved af), men kan findes i Illum og magasin. Perfectly undone
er en lidt vandet hårskum, som laver de lækreste krøller i håret. Jeg putter det i spidserne efter et bad og så har man rigtig fine krøller når håret er tørt. Den kan blandt andet købes i Bilka. 


Eucerin serum
er også et produkt der virkelig har overrasket mig. Selvom jeg måske ikke ligefrem er ramt af mange rynker, så har jeg alligevel et par enkelte “linjer” jeg godt kunne være foruden. Og når jeg bruger denne serum, så kan jeg rent faktisk både se og mærke en forskel. Desværre har Eucerin valgt ikke længere at sælge i Danmark, men det kan stadig købes i Tyskland på denne side. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Beauty.

Skriv et svar