7 youtube film der kan rede en hvilken som helst lortedag

Jeg er egentlig ikke den store youtubebruger. For det meste hvis jeg falder over et youtube klip, er det fordi at det er blevet linket til fra facebook. Alligevel har jeg nogle helt bestemt klip, som overhovedet ingen sammenhæng har, udover at de alle på hver deres måde, kan rede selv den værste lortedag. Klip som giver mig smil på læben og glemmer alt negativt omkring mig, for en stund. Husk lyden 😉

Patricks grin

Det var dengang Paradise Hotel stadig var godt tv. Man behøver overhovedet ikke have set denne sæson af Paradise, for at blive i godt humør af Patricks grin. Klippet er snart en del år gammelt, men det virker stadig hver gang. Selv vores hund, rejser sig og undre sig over hvor den underlige lyd kommer fra, haha.

Gamle mennesker der spiller GTA

Her skal du især huske lyden. Det er en flok ældre mennesker der spiller GTA 5 for første gang. Reaktionerne er virkelig priceless. De starter med alle at være imod spillet. Hvorfor dog spille et spil hvor man begår kriminalitet? De køre pænt på vejene, holder tilbage for rødt i lyskrydset og bekymre sig om bilens forsikring osv. Men så snart de begynder at stjæle biler og især når de får et våben i hånden, glemmer de hurtigt deres egentlige holdninger til spillet. Der findes også en version 2 og mange flere af denne slags film på youtube, der virkelig er et kig værd. Men denne her er den bedste synes jeg.

Kisscam gone wrong

No words needed, bare se den. 🙂

Alt med James Cordon 

Det er svært ikke at blive i godt humør når man ser James Cordons Carpoolekaroke. De er alle sammen værd at se og anbefale. Derfor har jeg begrænset mig til 3 film med ham. En Best of (Men gør dig selv en tjeneste at gå ind og søg på dem på youtube enkeltvis). En med Skønheden og udyret, bare fordi det er så ømt et syn og til sidst en Carpoole karoke med Stewie Wonder, fordi jeg bliver lige rørt hver gang jeg ser den. James Cordon får Stewie Wonder til at ringe til hans kone og synge den ultimative Stewie wonder kærlighedssang for hende. Det har altid været en af mine ynglingssange og man kan bare se kærligheden stråle igennem James Cordon imens Stewie wonder synger for hende. Man bliver slet ikke i tvivl hvor meget han elsker sin kone i det klip.


Pige opdager hendes kæreste er utro

Okay, man burde måske være lidt solodarisk på mit køns vegne og holde med pigen. Men altså, det er virkelig sjovt det her. Hun opdager hendes kæreste er utro og smider skrald på hans bil som hævn. Har du ikke set filmen før, så husk lige at se den til ende, ik.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar