5 Luksus julekalendere du bør forkæle dig selv med til December

Butikkerne begynder så småt at udstille de mange forskellige julekalendere. Det er jo helt vildt hvor stort et udvalg der bliver ved med at komme. Både til børn og voksne. Jeg er ret stor fan af at man som voksen også kan være med på bølgen. Man bliver jo aldrig for gammel til den salgs vel. Jeg elsker de forskellige valgmuligheder der er til voksne. Om du vil spise chili 24 dage i træk (velbekommen siger jeg bare), eller leve i bedste steward stardust stil og fejre ‘jul på vesterbro’ med én øl hver dag. Der er noget for enhver. Du kan også sætte niveauet lidt længere op og få en wisky hver dag op til jul. Eller som du kan vælge “dulleversioen” som jeg personligt er ret vild med. Derfor har jeg udvalgt hvad der efter mit hoved ville være max luksus at blive forkælet med. 

Den med slik

Jeg synes egentlig ikke selv jeg er typen der kaster mig over slik. Men jeg har et ømt punkt for Johan Bülows lakrids og især den slags han har overtrukket med chokolade. Det er i den slags kvalitet, hvor man tænker, det her – det er altså værd at blive tyk for. For det smager hammer godt. Han har lavet en julekalender i flere prisklasser, men altså luksus versionen er jeg selvfølgelig mest vild med (Can you blame me?). Den ser virkelig lækker ud og havde jeg haft råd havde jeg helt sikkert købt den til mig selv. Du finder den og de billigere versioner lige her


Den der er fyldt med skønhed

Julekalenderen der inspirerede til dette blogindlæg er denne fra The Body shop. De har ligesom Johan Bülow lavet i flere forskellige prisklasser. For pokker hvor gad jeg godt eje især denne her luksusudgave (hvad ellers). Her får du 24 forskellige lækre luksus produkter, fyldt med ren selvforkælelse  op til jul. Der er desuden mange penge at spare i forhold til julekalenderens egentlige værdi. Du kan købe julekalender og se sneakpeak lige her


Den hvor det er svært at kun at vælge én.

Glitter har lavet tre julekalendere i år. Én til (pige)børn, én med beauty og én med smykker. Jeg ser egentlig ikke Glitter som et luksus mærke, men jeg synes de kan lave nogle fine ting ind i mellem og jeg er sikker på der gemmer sig rigtig lækre ting i deres julekalender. Prisen er til gengæld også i et niveau hvor de fleste kan være med, 300kr koster den. Jeg ville selv have ret så svært ved at vælge om det skulle være en beauty eller smykke kalender, hvis jeg skulle købe sådan en. Du kan købe den i din lokale Glitter butik. 

Den der bare er et musthave

Den er fra Clinique og allerede ved navnet emmer den jo allerede har luksus og ren selvforkælelse. Den ser super lækker ud i hvert fald. Kan købes i Matas for omkring 500kr og har en værdi omkring 2000.. 


Den som jeg egentlig nok er for gammel til

Jeg tror ikke kvinder sidst i tyverne er målgruppen for denne julekalender fra Babylips. Oliver fortalte i hvert fald hvordan pigerne i hans klasse har flere af deres produkter. Jeg smugkigger desuden på en youtubefilm, hvor en youtuber afslører indholdet. Og ja der er da lidt klistermærker og en linial gemt bag nogle af lågerne. Så han har nok ret i jeg er for gammel. Alligevel så er læbepromader bare noget man aldrig kan få for mange af vel? Jeg tror i hvert fald jeg har omkring 3 styk alene i min taske. Alle i brug. Så selvom Babylips måske heller ikke er luksus i den høje ende, så fortjener den alligevel at komme med på listen synes jeg. Det skal dog nævnes at der er tidligere udgivet versioner i kalenderen (ifølge den youtubefilm jeg så), så er du stor samler af Babylips, bliver du nok skuffet.. Kan købes i blandt andet Matas i deres butikker, for 300kr. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar