2013 – Året der gik

Her kommer et (lidt for sent jeg ved det) indlæg om hvad der har fanget jer læseres opmærksomhed mest i året der er gået.

2013 fra en bloggers øjne
Der er sket en stor udvikling af Drengestreger i året der er gået. Primært det sidste halve år. Bloggen der startede med alt for lang webadresse på Blogger, blev flyttet over i WordPress og fik sit eget domæne. På ca. en uges tid fik jeg lært mig selv at sætte en blog op og gøre den til min egen. Det blev derfor også nemmere for mig at se mere i dybden på hvad I som læsere leder efter når i rammer bloggen. På bloggens Facebookside fik jeg fordoblet mine likes i løbet af året. Bloggen er kommet på instagram som jeg er blevet mere afhængig af end jeg har været af facebook. Find mig på Instagram under Camilla_Drengestreger og følg Bloggen fra en lidt anden vinkel.

Noget af det der har betydet mest for mig udover Drengestregers nye udseende og domæne er specielt to ting. Jeg er blevet gæsteskribent på Juniorbusiness.dk og at jeg blev inviteret til min første Blogger event. Tak til både Anette Tvedergaard og Danefæ for muligheden

Jeg har derudover haft taletid i Magasinet Vores Børn, hvor jeg (forsøger) at argumentere for, hvorfor jeg synes det er helt i orden at holde ferie uden sine børn.

Jeg har generelt fået god kontakt til flere virksomheder via min blog. Lige fra knald seje webshops til direkte kontakt hos nogle af de fedeste danske mærker. Tak til alle der har sponsoreret produkter til test og giveaways i årets løb. Det betyder alverden.

Til sidst en kæmpe tak til alle jer der følger med her på Drengestreger. Både her på siden, på facebook og på Instagram. Det er jeres likes, kommentarer og klik på links der gør at det hele er så meget sjovere at lave.

Læsernes top 5 i år 2013

Skylanders Malebog,
I har været helt vilde med at printe billeder ud til favelægning af de seje skylanders. Okay det har måske lidt at gøre med at Skylanders er verdenskendt, mega populært og primært her der er folk fra hele verden der har googlet sig ind. Men Shh, mindre detalje *gg*

1377139_10151692227076674_1095654709_n

Fri for mobberi
I har virkelig taget godt imod mit indlæg omkring hvordan projektet Fri for mobberi bliver brugt i vores hverdag. Det er jeg utroligt glad for. Det er et projekt som jeg selv virkelig synes er genialt. 20131005-011931.jpg

Lotte og Totte er blevet voksne
Den populære plakat med Lotte der er blevet voksen har bestemt fanget jeres interesse. Herhjemme hænger den på køleskabet og skaber glæde for både børn og voksne. lotte-plakat-A2

 

Babushka Krybbespil
Mange har forelsket sig i babusjkaerne fra Mimis Cirkus. Inklusive mig selv. Og selvom julen er ovre ærgre jeg mig faktisk lidt over at jeg ikke selv købte dem. jh

BangBang Copenhagen – Batman bluse
Hættetrøjen fra Bang Bang cph bliver brugt flittigt herhjemme. Så det er ikke uden grund at den har vækket jeres interesse. 20131114-123049.jpg

 

På facebook har det helt sikkert været konkurrencerne der har tiltrukket mest opmærksomhed, samt når jeg kommer med en sjov historie fra drengene den dag.

Hvilke indlæg, debatter eller billeder husker du bedst Bloggen?

 

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar